O portaluPortal Nikonsvet je namenjen vsem fotografskim navdušencem, ki zvesto spremljate svet fotografije ter cenite dobro fotografijo, prave fotografske nasvete in novice, hkrati pa vas zanima kje in kako si lahko pridobite bolj obsežna znanja o fotografiji tako iz tehničnega, kot kreativnega vidika.

Za vas, na portalu Nikonsvet, objavljamo najnovejše, predvsem pa zanimive in poučne novice, kjer boste lahko izvedeli, kaj je novega v svetu fotografije. Strokovni članki, nasveti profesionalcev ter zabavne, a poučne vsebine vam bodo postali obvezno čtivo, pa ne zato, ker je to nujno treba vedeti, temveč zato, ker vam bo to zanimivo in zabavno brati.

Uporabniki Nikonove fotografske opreme bodo lahko dobili nasvete in informacije o svoji fotografski opremi s strani ekipe izkušenih fotografov, ki bodo z veseljem odgovorili na vaša vprašanja. Vsekakor pa Nikonsvet ni namenjen le uporabnikom Nikonove opreme, prav nasprotno znanje in izkušnje je treba deliti. Fotografska oprema nam omogoča, da se fotografija zabeleži, FOTOGRAF pa je tisti brez katerega se vse skupaj ne bi zgodilo. »Fotografija najprej nastane v glavi fotografa, šele nato jo posname s pomočjo fotoaparata.« To si je dobro zapomniti.

Nikonsvet je namenjen predvsem vam, ki stojite za fotografskim aparatom in beležite trenutke navdiha, ki se porajajo v vas, ne glede na to, katero fotografsko opremo pri tem uporabljate. 

Verjamemo, da vam bo druženje z nami zanimivo in zabavno, predvsem pa verjamemo v to, da lahko skupaj z vami ustvarimo prijetno in neobremenjeno okolje, v katerem se bomo lahko posvečali predvsem fotografiji.

Nikon akcija

 

 

Brošura Nikon DF

 

Brošura Nikon D600

 

Brošura Nikon 1 V2

 

Brošura Nikon D800

 

Brošura Nikon D3200

 

 

 

 

 

 

 

 

NikonSvet novice

 

Če želite biti obveščeni o dogodkih, nagradnih igrah, natečajih in aktualnih akcijah, se prijavite na naš mesečnik NikonSvet novice.

 

Prijava na NikonSvet novice »

 


 

 


 
   
 
To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se